У Facebook з'явилася нова опція: які ексклюзивні права отримали прості користувачі

05 лютого 2019 23:10 30

Відтепер усі учасники найбільшої в світі соціальної мережі зможуть видаляти з чату відправлені в месенджері повідомлення.

Про це оголосила адміністрація Facebook, передає UAportal.

Відомо, що опція вже з'явилася в мобільних версіях додатка Messenger. Якщо користувач хоче видалити повідомлення, він повинен 2 рази клікнути по ньому на екрані власного гаджета. Можна вибрати варіанти – видалити у себе або ж видалити для всіх, хто бере участь в бесіді.

Однак видалити відправлене повідомлення можна буде тільки протягом десяти хвилин, після закінчення даного терміну опція буде закрита.

Ще в минулому році в Facebook анонсували проведення роботи над видаленням відправлених повідомлень. Компанія підняла це питання після того, як з'явилися посилені чутки, згідно з якими менеджери Facebook – в тому числі і засновник Марк Цукерберг – мали пріоритетне право користування такою функцією.

Звичайні користувачі могли видалити повідомлення тільки у себе, для співрозмовника меседж як і раніше був доступний.

Нагадаємо, восени 2018 року в компанії Facebook стався масовий виток даних , в результаті якого величезний масив інформації про користувачів соцмережі став надбанням третіх осіб.

Автор:
Читайте також
×