rus
Українська
Топ-темы:

Які об’єкти Укрбуду прийняв Київміськбуд

Які об’єкти Укрбуду прийняв Київміськбуд
Які об’єкти Укрбуду прийняв Київміськбуд

На початок березня холдингова компанія "Київміськбуд" прийняла 5 з 13 об’єктів корпорації "Укрбуд". Про це повідомляє прес-служба забудовника.

10 березня стало відомо про початок робіт на ЖК "Гармонія",пише 3м2.

Будівельники вже зайшли на майданчики ЖК "Харківський" і "Сонячна рів’єра". Найближчими днями "Київміськбуд" також почне реалізацію нерухомості в цих об’єктах.

Також холдингова компанія "Київміськбуд" прийняла і розпочала реалізацію нерухомості в двох ЖК "Укрбуд" – ЖК "Пектораль" і "Новомостицький".

Також компанія анонсувала початок робіт і продажів ще на 6 об’єктах найближчим часом, але черговість прийому об’єктів компанії "Укрбуд", як кажуть в компанії, залежить виключно від ступеня готовності документів.

Також "Київміськбуд" провів зустріч із заступником Міністра оборони України Олексієм Марцинюком щодо подальшого будівництва ЖК "Оберіг-2" і "Арт хаус", де Міністерство оборони виступає стороною договорів. За словами будівельників, претензій щодо договірних відносин між Міністерством та забудовниками компанії "Укрбуд" немає.

Нагадаємо, "Київміськбуд" планує прийняти в управління 24 об’єкти корпорації "Укрбуд", житло в яких чекають близько 13 тис. інвесторів.

Нагадаємо, "Київміськбуд" планує прийняти в управління 24 об’єкти корпорації "Укрбуд", житло в яких чекають близько 13 тис. Інвесторів.