rus
Українська
Топ-темы:

Тотальні знижки – чудова нагода для оновлення дитячого гардеробу

Тотальні знижки – чудова нагода для оновлення дитячого гардеробу
Тотальні знижки – чудова нагода для оновлення дитячого гардеробу

Запрошуємо всіх батьків взяти участь у розпродажі дитячих товарів, яка буде проходити на сайті інтернет-магазину Панама в рамках Чорної п'ятниці. В ніч з 28 на 29 листопада ціни на окремі позиції будуть знижені на 80-90%, а також наших гостей чекають приємні сюрпризи та подарунки від відомих брендів. Розпродаж почнеться рівно опівночі, а для того, що прийняти в ньому участь не потрібно реєструватися на сайті чи попередньо заповнювати анкети.

У колекцію цього магазину входить все необхідне для новонароджених, дітей дошкільного та шкільного віку. Пропонуємо використовувати таку можливість для поповнення та оновлення гардероба своєї дитини.

Особливості базового набору

Зупинимося докладніше на тому, з якими проблемами можуть зіткнутися дорослі при підборі одягу для хлопчиків і дівчаток 3-6 років. У цьому віці діти стають дуже рухливими, тому основний принцип в холодну пору року – це багатошаровість. Базовий гардероб хлопчиків і дівчаток відрізняється по комплектації, але є досить багато спільного – джинси, футболки, шкарпетки, комплекти спідньої білизни (5-7 шт.), моделі для відпочинку та активного дозвілля (піжами, спортивні костюми), водолазки і светри, сезонні куртки.

В 3 роки малюк повинен вміти вибирати з декількох подібних варіантів той, який йому більше подобається, а також самостійно одягатися та роздягатися. Бажано, щоб він міг скласти свої речі та де знав, де вони зберігаються. Звичайно, для повсякденного використання краще підійдуть моделі з застібкою-блискавкою або на липучках, але поступово слід ускладнювати завдання. Від трирічної дитини часто можна почути: "Я – сам!" Обов'язково використовуємо цю можливість і вводимо в гардероб кілька моделей на ґудзиках і кнопках.

Європейські марки з бездоганною репутацією

Пропонуємо огляд популярних брендів дитячого одягу, продукція яких представлена ​​в інтернет-магазині Panama:

  • Decoy. Марка була заснована в 1948 році, з 2016 року вона належить данській компанії JBS Textile Group. Основні виробничі потужності розташовані в Литві. Компанія займається пошиттям одягу для всієї родини. Дитяча колекція виготовляється невеликими партіями. Всі моделі відрізняються досить високою міцністю і відповідають всім санітарно-гігієнічним нормам, які пред'являються до виробів подібного класу. Перевага віддається натуральної пряжі – бавовні, мериносовій вовні, кашеміру. Також в каталозі марки представлені різноманітні панчішно-шкарпеткові вироби.
  • Bluezoo. Один з найстаріших британських виробників, історія якого почалася в Лондоні в 1778 році з відкриття невеликої галантерейної крамниці. Сьогодні марка належить компанії Debenhams, яка володіє мережею універмагів. Особливість бренду – різноманітний асортимент дитячої продукції. Серед предметів гардероба відзначимо пальто, куртки, комбінезони з водонепроникної тканини й штучного хутра, призначені для зими чи міжсезоння, а також шапки для холодної погоди з акрилу на флісовій підкладці.
  • Crivit. Німецька марка спортивного одягу. Пропонується різноманітний каталог, в який входять футболки, топи, майки, куртки, вітровки, шапки, костюми для активних занять в будь-який час року. Всі варіанти стилістично витримані в спортивній тематиці та повністю відповідають заявленому призначенню. Основні переваги – акуратний пошив, ретельне опрацювання всіх елементів, креативний дизайн, оригінальна концепція моделей.
  • Funky Diva. Відомий європейський бренд, який пропонує одяг для дітей 3-8 років. Розробка модельного ряду здійснюється в Великобританії, а пошиття виробів в Індії і Пакистані, що дозволяє підтримувати середній рівень цін. Для шиття використовуються бавовна або змішані волокна, стійкі до забруднення та здатні витримати численні прання. Для всіх виробів характерний стильний дизайн, оригінальні принти, яскраве оформлення тканин. У колекції можна з легкістю підібрати варіанти для будь-яких погодних умов і всіх сезонів.
  • Naf-Naf. Марка заснована у Франції в 1973 році братами Жераром і Патріком Перьянтами. Незважаючи на те, що назва бренду співзвучна імені героя відомої дитячої казки, в першу колекцію увійшли моделі для дівчат. Але в 2007 році марка стає власністю компанії Vivarte. Новий власник вводить в каталог різноманітну вікову лінійку, яка призначена для широкої аудиторії – від новонароджених до школярів. Для цієї марки характерно використання переважно натуральних матеріалів (бавовна, віскоза) або їх поєднання з невеликою кількістю синтетичних волокон для підвищення практичності виробів (машинне прання, швидке сушіння).

Правильно підібрані моделі з колекцій відомих європейських марок – це гарантія того, що ваша дитина буде комфортно і вільно себе почувати в будь-яку погоду.