rus
Українська
Топ-темы:

П’ять років поневірянь у сфальсифікованій справі проти керівників ДСНС Бочковського-Стоєцького!

Сергей Бочковский

П’ять років поневірянь у сфальсифікованій справі проти керівників ДСНС Бочковського-Стоєцького!
П’ять років поневірянь у сфальсифікованій справі проти керівників ДСНС Бочковського-Стоєцького!

ВЖЕ МИНУЛО АЖ П’ЯТЬ(!!!) РОКІВ, як 25 березня 2015 року в Кабінеті Міністрів України, працівниками МВС, без дозволу слідчого судді і з грубим порушенням підслідності та вимог ст.208 КПК України, проведено незаконний арешт за нібито корупційні дії керівництва Державної Служби України з надзвичайних ситуацій Бочковського С.С. та Стоєцького В.Ф.

Протиправним було й застосування поліцією кайданок, бо супротиву офіцери не вчиняли й взагалі поводилися сумлінно. Такі дії з боку посадових осіб МВС й ГПУ, є кримінальним злочином, передбаченим ст.371 НЕЗАКОННИЙ АРЕШТ Й ТРИМАННЯ ПІД ВАРТОЮ!

Насправді, тоді відбулося рейдерське захоплення Центрального органу виконавчої влади, організованим злочинним угрупуванням з числа вищих посадових осіб держави (екс-президента Порошенка (https://www.google.com/…/poroshenko-pro-zatrimannya-bochkov…), екс-прем’єра Яценюка, очільника МВС Авакова, екс-секретаря РНБО Турчинова, колишніх заступників міністра МНС, нардепів та їх помічників), з метою усунути принципових керівників й поставити на їх місце підконтрольних осіб - Шкіряка й Чечоткіна, щоб "розпилити" 200 мільйонів гривен на тендері із закупівлі пожежно-рятувальної техніки для заводу ПОЖМАШИНА, підконтрольному Олегу Ляшку. Про це колишній очільник Уряду Яценюк давав пряму вказівку на виїзному засіданні комісії ТЕБтаНС в Запоріжжі (https://youtu.be/qBZhVPn9Nuk). А за два дні до арешту рятувальників, одіозний нардеп Ляшко відвідав ДСНС й прямо погрожував Бочковському, коли отримав відмову останнього втручатися в процедуру торгів.

Слід зазначити, що арешт був інспірований МВС України за заявами народних депутатів Різаненка та Мельничука.

Нардеп Різаненко одразу ж заявив про фальсифікацію заяви від його імені, а Сергій Мельничук в ефірі 112 каналу 13.07.2018р., прямо звинувачує Авакова й Яценюка в організації злочину проти Бочковського й Стоєцького. https://youtu.be/lw5dsnOdIk0

Надалі Сергій Мельничук у приміщенні адвокатського об’єднання AVER LEX закріпив свої покази офіційною заявою про вчинення кримінального злочину, тому що він сам особисто передав фальшивки про офшори громадянину Авакову, "для перевірки".

Рятувальникам закидали відмивання коштів на закупівлі паливо-мастильних матеріалів, з подальшим переведенням коштів нібито до офшорів.

Аваков же, примудрився, ще за 11 хвилин до початку обшуку продемонструвати липові "речові докази", які йому передав Сергій Мельничук, а потім їх брутально підкинули до кімнати відпочинку в кабінеті генерала Стоєцького.

Все це є кримінальним злочином!

Адвокатам вистачило менше двох діб, аби з’ясувати, що всі так звані "докази" по так званій справі офшорів, були фейком.

За таких обставин прокурор Шевченко в Печерському суді забрав клопотання про арешт!

Тоді, Аваков і Турчинов в приміщенні МВС зібрали все керівництво ДСНС й почали "ламати через коліно" всіх керівників рятувальників, тоді їх було звільнено. Турчинов особисто тиснув на них й вимагав дати показів "яких треба"...

До ночі слідчі "на коліні написали ще 7 епізодів", - цитата слідчого ГСУ МВС підполковника міліції Кожухівського, його ж згодом виженуть з ОВС, бо той не пройде переатестацію.

Тобто неосвічена особа "шила справу" на вищих посадовців ДСНС!?

Далі, серед ночі з’явилися керівник Волинського управління генерал Грушевінчук й Вінницького главку ДСНС полковник Шевчук, які дали покази про нібито вимагання з боку генерала Стоєцького, правда не ним, а через заступників. І знову ж, жодного доказу надано не було. Фактом є лиш те, що ці керівники повинні бути звільнені за люстрацією, але Аваков з Шкіряком лишили їх при посадах.

На початку крайнього засідання суду, Шевчук взагалі заявив, що претензій до Бочковського немає, а до генерала Стоєцького, не зміг толком сформулювати звинувачень, бо не є пожежником!? Нещодавно став кандидатом наук…

Аж цілий заступник начальника міськвідділу Одеси (більшої фігури не знайшли), такий собі Фок заявив, про вимагання 100 тисяч (не відомо чого) за невідомо яку посаду, а гроші в нього вимагав не Бочковський, а працівник кадрового апарату. Очної ставки з кадровиком Фок уникнув.

Це саме той сумнозвісний Фок, що у 1991 році в Дрогобичі, відзначився плюндруванням українського прапору, відомий любитель фотографуватися у фашистській формі, чим викликав скандал у ЗМІ. А от після наклепу на Бочковського, здійснив карколомний кар’єрний зліт - виконував обов`язки начальника Одеського главку, але згодом його зняли з посади. При допиті на пряме запитання: "Чи проходив той лікування в психлікарні?", сховався за 63 ст. Конституції! Нині за дачу неправдивих показів проти Фока порушена ст.384 ККУ.

На всі засідання в Шевченківський суд громадянин Фок не з`являється взагалі, причина не відома.

Іншим, хто дав покази на Бочковського, був такий собі Кобильніков, колишній керівник міськвідділу Чорноморська (Іллічівська), той був заскочений за керуванням авто в нетверезому стані.

Закидував Бочковському нібито вимагання земельної ділянки на березі моря, в тім механізму в чому полягає закидуваний "хабар", пояснити так і не зміг. Заявив, що може "пАрІшАть любОй вАпрос", навіть у судовому засіданні судді запропонував. На наклепі зробив кар’єру в Одеській облраді, правда був знятий з посади голови комісії. Нині за дачу неправдивих показів проти Кобильнікова порушена ст. 384 ККУ.

Всі засідання в Шевченківському суді громадянин Кобильніков уникає, причина не відома.

Слід зазначити, що Фок з Кобильніковим створили ціле злочинне угрупування, навіть сайт започаткували, куди зливали відверту брехню.

Згодом, Фок їздив по підрозділам й шукав, хто би міг дати брехливі покази, таки не знайшов!

Ще одним епізодом була цілком прозора закупівля сучасних металошукачів VALON, які здійснювалися аж в Одеській області. Зараз їх вже новому президенту Зеленському, як свої досягнення демонструє Аваков з Чечоткіним, власне як і медичний літак облаштований за ініціативи Бочковського, тут вони майстри стрічки різати, привласнюючи чужі заслуги.

А от заради показухи, шість душ загубити на гасінні пожежі БРСМ й отримати генеральське звання, то треба вміти, при цьому зробити спробу звинуватити непричетних підполковників.

Дивно, але за функціями, ні Бочковський, ні Стоєцький не відповідали за тендерні процедури, а от голова тендерного комітету тодішній директор департаменту матеріально-ресурсного забезпечення Білошицький, не тільки не отримав утисків, а ще й дістав призначення заступника голови ДСНС й звання генерал-лейтенанта!?

Але чомусь саме Бочковському й Стоєцькому, очолювана Шкіряком ДСНС, у особі такого собі Ілляшенка, виставила цивільний позов на 6,6 млн. гривен!?

Ну яка може бути судова перспектива у такого безглуздя?

Ну й верхом цинізму є епізод з нібито підробкою відрядження Бочковським 09.07.2015р., з метою отримання статусу учасника бойових дій, тільки от такий з’явився лише 20.08.2015р., а фінансовий звіт про відрядження з’явився аж 06.11.2015р. Явно підробленим є й підпис, в якому викарбувана кожна літера, крім того авторучку Бочковського на експертизу не брали взагалі!

Не врахували лише те, що Бочковський привселюдно відмовився від статусу УБД. Це було на колегії ДСНС, яка проходила в режимі відеоконференції й забрав собі всі матеріали по відрядженням в зону АТО.

Весь час на Бочковського й Стоєцького та їх родини чиниться тиск й залякування. А так звані слідчі дії були направлені на спроби підкинути "речові докази" під час обшуків.

Ба більше, на Бочковського С.С. 17.07.2018 року було здійснено замах, в нього стріляли біля помешкання! Не зважаючи на рішення Броварського суду, поліція розслідування так і не розпочала.

На відміну від аваківських підлеглих, у яких знаходять купи грошей, валюти, золота й коштовностей, у рятувальників нічого не було знайдено!!! Більш того не було жодної спроби уникати слідства, натомість тим, хто заносили мзду, дали успішно втекти.

Колишній генеальний прокурор Луценко заявив, що "справою" Бочковського займається САП та НАБУ (06 лютого 2019р. о 17:47 https://video-ua.112.ua/zaiavy-yanukovycha-tse-bilyi-shum-i… )

Так от це неправда! Адже сфабрикували липову кримінальну справу з грубим порушенням підслідства в МВС - Аваков з Яценюком, за участю саме Генпрокуратури!

Їх 13.07.2018р. у прямому ефірі 112 "спалив" колишній вже народний депутат Сергій

Мельничук, який особисто передав "липу" Авакову! https://www.facebook.com/100001710321817/posts/1811677492232577?sfns=mo

Може Луценко і не був в курсі, що більше чотирьох років саме ГПУ в особі прокурора Цилюрика "заморозила" сфальшований Аваковим&Ко епізод про "офшори", за який власне й вдягали кайданки й принизили сумлінних офіцерів привселюдно!

До цього часу не повернуто незаконно накладену заставу й безглузді арешти майна рідних, саме за ті "офшори", це при повній відсутності доказів: жодних відеозйомок, жодної копійки в не було задокументовано й вилучено під час обшуків.

В тім, 26.04.2018 р. Київський окружний адмінсуд визнав протиправними розпорядження про звільнення й поновив в посаді голови ДСНС полковника Бочковського С.С., а згодом й генерала Стоєцького В.Ф. в посаді заступника голови.

Таку ж позицію підтримав й Київський апеляційний адмінсуд, який відхилив апеляції Кабміну та МВС.

Але директор департаменту кадрів ДСНС, такий собі, Доценко, взяв на себе відповідальність двічі не допустити поновлених керівників до будівлі ДСНС, чим злісно порушив ст.382 ККУ Невиконання рішення суду.

Такої ж позиції притримувався й громадянин Аваков у ЗМІ, тим самим ставлячи себе над Законом!?

Замість виконання рішення суду, Бочковського намагалися притягти до відповідальності за нібито несвоєчасну подачу електронних декларацій про майновий стан. Співробітники НАЗК "взяли під козирок" виконання такої брудної роботи і сформували аж два протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності. На щастя, суди розібралися у ситуації і такі відверто незаконні дії були розгромлені у судовому рішенні Шевченківського районного суду м. Києва.

Врешті, ДБР й навіть поліція Печерського району Бочковського визнали ПОТЕРПІЛИМ, внаслідок незаконних дій керівництва КМУ, МВС та ДСНС й проти них вже відкриті кримінальні провадження за ст.172 Незаконне звільнення з особистих мотивів та ст. 382 Злісне невиконання рішення суду. Також визнано ПОТЕРПІЛИМ й генерала Стоєцького!

Й тепер вже вони мають право накладати арешти й подавати позови за нанесену матеріальну й моральну шкоду!

П'ять (!) років триває цей процес!

П'ять (!) років триває суд першоі (!) інстанціі.

П'ять (!) вкрай важких років, щоб не лише відновити спараведливість і захистити честь і гідність справжніх офіцерів, відданих Службі і Державі та притягнути тепер вже очевидних замовників і справжніх державних злочинців (які ще й досі при владі) до відповідальності.

Жодна цивілізована держава, дійсно правова держава, яка дійсно захищає своіх громадян не може такого уявити навіть у страшному сні...

У нас довгий і вкрай складний шлях до перемоги.

Правду можливо приховати лиш на певний час, а потім.... лавину вже не можливо буде стримувати.

Саме тому, залишається лише одне - продовжувати боротися і не здаватися.

Чим довшим є шлях, тим впевненішою буде перемога!