rus
Українська
Топ-темы:

Мінцифри запустить тестування 5G на базі UNIT.City

Мінцифри запустить тестування 5G на базі UNIT.City
Мінцифри запустить тестування 5G на базі UNIT.City

Міністерство цифрової трансформації та інноваційний парк UNIT.City підписали меморандум, що передбачає створення представництва екосистеми Дія та тестовий майданчик, а у подальшому — освітньо-експериментального центру з використання технології 5G на території UNIT.City.

Співпраця в рамках меморандуму також передбачає розвиток інноваційного підприємництва та впровадження цифрових технологій в різноманітні сфери життя суспільства; реалізацію проєктів щодо підтримки малого та середнього підприємництва в рамках Дія.Бізнес; використання Дії та Дія ID гостями UNIT.City замість фізичних документів та електронного цифрового підпису, пише Київський міський журнал "Хмарочос".

Минулого року Мінцифри ініціювало вивільнення частот для впровадження зв’язку п’ятого покоління. Для впровадження 5G Кабінет Міністрів затвердив план використання радіочастотного ресурсу України до 2025 року. Його доповнено новими базовими стандартами LTE/LAA, eLTE-U та PMP. Ці зміни дозволять користувачам отримувати більш стабільні та високі швидкості під час перегляду відео та прослуховування музики.