rus
Українська

Активісти розробили проєкт реконструкції скверу на вулиці Бульварно-Кудрявській

Активісти розробили проєкт реконструкції скверу на вулиці Бульварно-Кудрявській

Активна громада розробила проєкт реконструкції скверу на вулиці Бульварно-Кудрявській, 29 у Шевченківському районі. Візуалізації опублікувала депутатка Київради Ольга Балицька, пише Хмарочос.

Запропонований громадою проєкт передбачає озеленення, встановлення гойдалок, спортивного тренажеру, пісочниць і вбудованих батутів.

Балицька вважає, що вже готовий проєкт дозволить місту зекономити гроші. Звісно, його мають перевірити та підтримати профільний департамент та районна адміністрація.

Депутатка зазначила, що для реконструкції потрібно передусім залучитися підтримкою екологічної комісії Київради, вирішити питання про фінансування, подолати шлях між номінальним виділенням грошей та фактичним їх отриманням розпорядником тощо. Балицька запевнила, що вже спрямувала запити на інформаціію, яка потрібна для розгляду цього питання на комісії Київради.

Також, за її словами, у даному випадку необхідно вирішити питання щодо незаконно збудованих гаражів на цій земельній ділянці.

Як приклад Балицька навела історію з Павлівським сквером, концепцію реконструкції якого архітектори та ландшафтні дизайнери презентували ще у 2016 році, і її досі не реалізовано.